VASTUULLISUUS

TAPAHTUMIEN JA JÄRJESTÖJEN VASTUULLISUUSPALVELUT

Haluaisitteko järjestää tapahtumanne kestävämmin ja vastuullisemmin tai kehittää järjestönne vastuullisuustyötä, mutta aika tai osaaminen ei riitä?

Meiltä saat apua! Tarjoamme palvelujamme kaikenkokoisille tapahtumille ja järjestöille kaikissa vastuullisuuteen liittyvissä asioissa, kaikilla ESG:n osa-alueilla. Olemme tehneet vuosien ajan vastuullisuustyötä liikunta- ja urheilutapahtumissa, mutta tarjoamme palvelujamme ilomielin myös muille tapahtumille sekä liikunta-alan järjestöille. Meiltä saatte juuri sen, mitä tarvitsette. Jos kaipaatte vain lyhyttä konsultointia tai koko vastuullisuusstrategian tekoa, me autamme.

Palvelumme

Tarjoamme kaikenkokoisille tapahtumille ja järjestöille tarpeisiin sopivasti mitoitettuja vastuullisuuspalveluja.

  • Vastuullisuusstrategiat, -ohjelmat ja -suunnitelmat
  • Tapahtumien ja järjestöjen hiilijalanjäljen laskeminen (tietojen kerääminen ja laskeminen)
  • Jäljellejäävien päästöjen kompensointi
  • Vastuullisuustöiden tekeminen käytännössä
  • Materiaalia vastuullisuustyöstä viestimiseen
  • Luennot, konsultointi, koulutukset ja workshopit

Asiakkaitamme

Olemme tehneet hiilijalanjälkilaskelmia, vastuullisuussuunnitelmia ja konsultointia muun muassa seuraaville tapahtumille ja järjestöille:

Naisten Kymppi, Itämeri Maraton, Suomen Hiihtoliitto, Helsinki Ski Weeks, AKK-Motorsport ry, Puolan Ampumahiihtoliitto ja Suomen Tennisliitto.

Hinnoittelu

Olemme työskennelleet urheiluorganisaatioiden parissa vuosikymmeniä ja tunnemme urheilukentän taloudelliset haasteet. Tunnemme alan ja pystymme tarjoamaan palvelujamme liikunta-alan toimijoille mitoitetuilla hinnoilla. Projektit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Tuntiveloituksemme alkaen 48 eur + alv.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

On tarpeenne vastuullisuudessa mikä tahansa, ota meihin yhteyttä! Tarjoamme juuri teille sopivat ratkaisut.

Karoliina Ylösjoki p. 050-5182254  tai karoliina.ylosjoki@ilometri.fi