TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAPALVELUT

Järjestämme kestäviä liikunta- ja urheilutapahtumia. Mikäli kaipaat apua isojen tai pienien tapahtumien järjestämisessä, autamme mielellämme. Teemme myös pienempiä osakokonaisuuksia alihankintana sekä tarjoamme konsultaatiota ja koulutusta tapahtumiin liittyen. Taivumme ketterästi ja joustavasti erilaisiin ja eri kokoisiin tarpeisiin.

Hallitsemme suurtapahtumien vaativan kokonaisuuden: logistiikka, luvat ja viranomaiskontaktit

Kattavan, ammattitaitoisen ja kokeneen alihankintaverkoston avulla IloMetri kykenee pienestä koostaan huolimatta toteuttamaan myös Naisten Kympin kaltaiset, yli 10 000 osallistujan suuruiset ja vaativat massatapahtumat. Autamme mielellämme myös massatapahtumien pienempien osakokonaisuuksien työstämisessä alihankintana.

Meiltä saat ideat ja käytännön toteutuksen markkinointiin: nettisivut, some, uutiskirjeet, live

Olemme toteuttaneet useiden tapahtumien markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelusta käytännön toteutukseen. Teemme nettisivut, päivitämme somen, toteutamme uutiskirjeet, järjestämme messut ja muut live-kohtaamiset.

Luomme uutta ja kehitämme vanhaa. Konsepteja voi aina hioa ja asiakaskokemusta parantaa!

Olemme idearikkaita ja rohkeita, mutta realistisia tapahtuman tekijöitä. Hyvillä ideoilla, jotka suunnitellaan ja toteutetaan huolella ja ammattitaidolla, saadaan aikaiseksi loistavia tapahtumia.

Tarjoamme tapahtumille kattavia ympäristövastuun ja kestävän kehityksen palveluja. Löydät ympäristöpalvelumme YMPÄRISTÖ-sivulta.
Yhteystiedot

info@ilometri.fi
041-7069 609
#kestäväurheilu