TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAPALVELUT

Järjestämme kestäviä liikunta- ja urheilutapahtumia. Mikäli kaipaat apua isojen tai pienien tapahtumien järjestämisessä, autamme mielellämme. Teemme myös pienempiä osakokonaisuuksia alihankintana sekä tarjoamme konsultaatiota ja koulutusta tapahtumiin liittyen. Taivumme ketterästi ja joustavasti erilaisiin ja eri kokoisiin tarpeisiin.

MASSATAPAHTUMAT

Hallitsemme erityisesti suurtapahtumien vaativan kokonaisuuden kuten viranomaisluvat ja logistiikan.

Kattavan, ammattitaitoisen ja kokeneen alihankintaverkoston avulla IloMetri kykenee pienestä koostaan huolimatta toteuttamaan myös Naisten Kympin kaltaiset, yli 10 000 osallistujan suuruiset ja vaativat massatapahtumat. Autamme mielellämme myös massa- ja suurtapahtumien pienempien osakokonaisuuksien työstämisessä alihankintana.

SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Pitkän kokemuksen ja vankan ammattitaidon avulla hallitsemme tapahtumaprojektien kokonaisuudet.

Lukuisten eri liikunta- ja urheilutapahtumien järjestämiskokemus on luonut vahvan pohjan erilaisten tapahtumien johtamiseen, suunnitteluun ja käytännön toteutukseen monilla tapahtumien osa-alueilla. Tarjoamme tapahtumapalveluitamme niin isoille kuin pienille tapahtumille sekä kokonaisuutena että osapalveluina.

KEHITTÄMINEN JA TUOTTEISTAMINEN

Luomme uutta ja kehitämme vanhaa. Konsepteja voi aina hioa ja asiakaskokemusta parantaa!

Olemme idearikkaita ja rohkeita, mutta realistisia tapahtuman tekijöitä. Hoidamme tapahtumien sisällöntuotannon hyvillä ideoilla, jotka suunnitellaan ja toteutetaan huolella ja ammattitaidolla.

Tarjoamme tapahtumille ja järjestöille kattavia vastuullisuuden ja kestävän kehityksen palveluja. Löydät lisätietoa palveluista VASTUULLISUUS-sivulta.